Turkish Journal of Pathology

Türk Patoloji Dergisi

Turkish Journal of Pathology

Turkish Journal of Pathology

2010, Vol 26, Num, 2

Editorial

Şükrü Oğuz ÖZDAMAR 1

1

Viewed: 1864
 - 
Downloaded : 1244

Introduction

Değerli Meslektaşlarım,

Sizlere Türk Patoloji Dergisi’nin Cilt: 26, 2010 yılı ikinci sayısını sunarken, bazı gelişmeleri paylaşmak istiyorum.

İlk sayımızın yayınlanmasını izleyen günlerde yenilenme çalışmaları tamamlanan web sayfamızı beğeninize sunuyor, görüşlerinizi bekliyorum.

Türk Patoloji Dergisi’nin Şubat ayında “INDEX COPERNICUS” ve baskıya hazırlandığımız Mayıs ayının son günlerinde ise “Elsevier-SCOPUS” dizinlerine kabul edildiği haberlerini size duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Bu süreçte emeği geçenlere, özellikle Dr. Havva GÖKÇE ve Dr. Burak BAHADIR’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefl erimiz “Pubmed” ve “SCI” tarafından da dizinlenmek olacaktır.

Mart ayında CrossRef üyesi olan Türk Patoloji Dergisi, DOI (Digital Object Identifi er) sistemine girmiştir. Bu sayede sahip olacakları DOI numarası ile yayımlanan makalelerimize internet ortamında erişim çok kolaylaşacaktır. Artık dergimizde yayımlanan makalelerin kaynaklarına web ortamında erişilebilir olması koşulu getirilmektedir. Böylelikle makale yazımı sürecinde kaynak kullanımı saydamlaşmış ve hızlanmış olacaktır.

29 Eylül-3 Ekim 2010 tarihlerinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezi’nde yapılacak olan 20. Ulusal Patoloji Kongresi’nde düzenlenecek bilimsel yayımcılık paneline katılımınızı bekliyoruz. Panel programını yakında web sayfamızda duyuracağız.

Esenlik dileklerimle,

Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR
Baş Editör

Keywords :